Vi drömmer om dig

Gift, 25 år, PCOS, maken har ibland lågt antal spermier och ibland normalt.

Karolinska

Publicerad 2015-09-30 13:27:39 i Allmänt,

Sitter här i väntrummet och är sjukt nervös. Hur ska dagens undersökning gå? Kommer tappen att ha krympt eller samma som sist. Mår lätt illa av nervositeten. Tur att min man är med idag och ger mig stöd. Även han i magen har rört på sig nu när jag sitter och väntar. Så skönt att känna honom även om han kommer åt mitt högra revben ibland. 

Håll tummarna för mig!

Uppdatering:
Läget var oförändrad. Tappen var 2,1cm så läkaren tyckte att det verkade stabilt. Jag ska nu få jobba 25% då jag själv bad im det. Så från och med nästa vecka och tre veckor framåt så blir det lite jobb i alla fall. Jag pratade med min chef om att lägga mina timmar på två dagar. Hon skulle kolla och återkomma under dagen. Så får jag som jag vill så jobbar jag måndagar och tisdagar. 

Läkaren tyckte det bara var bra att jag ville testa på att jobba. Han sa att sammandragningarna inte behöver påverka tappen då tappen typ har varit oförändrad över två veckor. Fick en ny läkartid om två veckor. Då ska de mäta bäbisen i magen. Typ som ett TUL fatta jag det. Och sen även mäta livmodertappen. Är den på ca 2 cm då också så kommer man sen släppa mig helt. För då har jag bara en kort tapp och så är det inget mer med det. 

Om

Min profilbild

Milli

Jag är 25 år och jag drömmer om att få ett barn, men vägen dit har inte varit så enkel som vi kunde tro. Vi började vår resa maj 2013. Vi har nu fått genomgå undersökning där det visat sig att jag har PCOS. Nu börjar vi med tabletter för att se om det blir någon ägglossning. 2013 Maj- sluta med p-piller 2014 Feb-utredning och fick Letrozol. En äggblåsa. Mars- Letrozol, en äggblåsa tog ovitrell. April/Maj- Letrozol fungerade ej. Fick gonal-f men hände inget. Maj- Letrozol igen men 1,5 i dos. Fick tre stora äggblåsor. Avbryta och ta provera. Juni- Letrozol enkel dos fick en äggblåsa tog ovitrell. Juli-September- Letrozole 1,25 dos. Dock ska jag ta enkel dos enligt läkaren. Men vill gärna vara på säkra sidan att det alltid blir blåsa. Extra stöd också av crinone. Och tar alltid ovitrelle.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela