Vi drömmer om dig

Gift, 25 år, PCOS, maken har ibland lågt antal spermier och ibland normalt.

Förkyld

Publicerad 2014-05-31 10:28:57 i Allmänt,

Det är så tråkigt att vara förkyld. Har ingen ork alls och det gör ju inte att jag mår bättre. Mår snarare sämre över att förstöra chanserna till ett barn denna månad. Känns nästan som att jag väljer att inte ha ett barn. Tycker det är jättetufft att ta provera för att inte mina tre äggblåsor ska bli ett barn. Det är ju allt jag kämpat för den senaste tiden. Och så förkylning på det så nu tycker jag mycket synd om mig och jag är glad att jag är ledig imorgon också. Vill bara gömma mig och inte visa mig fören jag är gravid. Varför lyckas alla andra och inte jag? Det är alltid nåt som är fel. Varför är det fel på mig? Måste min kropp förstöra min önskan om ett barn. Jag kommer aldrig bli gravid och det suger. Lagom kul att vara den som inte får barn. 

Det är två veckor kvar på jobbet sedan slipper jag se dem. Vet iof att två av de tre gravida är kvar efter sommaren men jag hoppas att två månades vilande kan få mig att må lite bättre. Dock suger det att jag även måste vänta med att skaffa barn i två månader. Känns dumt att hoppas på att jag ska hinna med en omgång innan de stänger i slutet av juni. I alla fall lär det inte bli ägglossning även om jag hinner med en behandling innan de stänger. Allt känns så kört.

Om

Min profilbild

Milli

Jag är 25 år och jag drömmer om att få ett barn, men vägen dit har inte varit så enkel som vi kunde tro. Vi började vår resa maj 2013. Vi har nu fått genomgå undersökning där det visat sig att jag har PCOS. Nu börjar vi med tabletter för att se om det blir någon ägglossning. 2013 Maj- sluta med p-piller 2014 Feb-utredning och fick Letrozol. En äggblåsa. Mars- Letrozol, en äggblåsa tog ovitrell. April/Maj- Letrozol fungerade ej. Fick gonal-f men hände inget. Maj- Letrozol igen men 1,5 i dos. Fick tre stora äggblåsor. Avbryta och ta provera. Juni- Letrozol enkel dos fick en äggblåsa tog ovitrell. Juli-September- Letrozole 1,25 dos. Dock ska jag ta enkel dos enligt läkaren. Men vill gärna vara på säkra sidan att det alltid blir blåsa. Extra stöd också av crinone. Och tar alltid ovitrelle.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela