Vi drömmer om dig

Gift, 25 år, PCOS, maken har ibland lågt antal spermier och ibland normalt.

Både och

Publicerad 2015-02-28 16:20:53 i Allmänt,

Är väldigt glad att det är lördag idag. För det första så är det vilodag från träningen. En dag i veckan som det är vila från de andra 6 dagarna på gymmet. För det andra är jag glad att det blir myskväll med min man och att han imorgon inte jobbar så jag får honom i ett dygn från det att han kommer hem idag. 

Sen det som inte är så kul med att det är helg. Min älskling åker bort på söndag kväll till Sundsvall och kommer hem sent på torsdag. För det andra så betyder det att jag måste börja jobba igen på måndag. Fy närmar sig med stormsteg. Och de första dagarna på jobbet handlar om att ha samtal med chefen om lönen. Hatar det då det aldrig duger det man gör för att nå det tredje och högsta steget för maximal löneök. Känns så meningslöst att ha lönesamtal när de redan innan bestämt sig att man är på nivå 1. Och jag vet att jag kan byta jobb och hoppas på bättre lön och förhandling. Men trivs på jobbet och man vet aldrig vad man får på ett nytt jobb. Sen orkar jag inte lägga ner tid på jobbet då ivf tar alla krafter jag har!

Om

Min profilbild

Milli

Jag är 25 år och jag drömmer om att få ett barn, men vägen dit har inte varit så enkel som vi kunde tro. Vi började vår resa maj 2013. Vi har nu fått genomgå undersökning där det visat sig att jag har PCOS. Nu börjar vi med tabletter för att se om det blir någon ägglossning. 2013 Maj- sluta med p-piller 2014 Feb-utredning och fick Letrozol. En äggblåsa. Mars- Letrozol, en äggblåsa tog ovitrell. April/Maj- Letrozol fungerade ej. Fick gonal-f men hände inget. Maj- Letrozol igen men 1,5 i dos. Fick tre stora äggblåsor. Avbryta och ta provera. Juni- Letrozol enkel dos fick en äggblåsa tog ovitrell. Juli-September- Letrozole 1,25 dos. Dock ska jag ta enkel dos enligt läkaren. Men vill gärna vara på säkra sidan att det alltid blir blåsa. Extra stöd också av crinone. Och tar alltid ovitrelle.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela